20-05-07

OKRA IN SCHERPENHEUVEL

 

Naar jaarlijkse gewoonte nam ons trefpunt deel aan de jaarlijkse bedevaart die op 14 mei georganiseerd werd door OKRA. Zevenenveertig leden van ons trefpunt hebben deelgenomen aan deze organisatie. Voor de eerste maal was er zelfs een samenwerking met een ander trefpunt. Magda van het Trefpunt Abdij van ´t Park had, ondanks de ongunstige weervoorspellingen, verkozen samen met enkele van onze leden de weg af te leggen met de fiets. Gelukkig bleken de weersvoorspellingen foutief en was het aangenaam fietsen op de oevers van Dijle en Demer, een prachtig stukje natuur!

 

Te Scherpenheuvel was het een komen en gaan van bussen die de bedevaarders naar de Mariahal brachten voor de eucharistieviering die in het teken stond van “Wij zijn allemaal maar doodgewone helden”. Gewone mensen, wondere mensen die geen naam hebben die genoemd wordt in kranten en journaals, die geen lawaai maken, die gewoon zijn wat ze zijn, dagelijks in de weer voor anderen (uit Bond Zonder Naam).

 

Na de viering was het verzamelen geblazen in “De Pelgrim” voor koffie, een lichte broodmaaltijd en een stukje taart. De sfeer was opperbest, het was weer een geslaagde namiddag. Ik dank alle leden die deelnamen en maar ook bestuursleden die alles organiseerden.

 

F4920c22

 

 

Nieke

Voorzitster

09:02 Gepost door Philippe Barbaix in Verslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.