27-12-07

Dessertennamiddag OKRA

Het is een dag die we niet meer vergeten! Verleden jaar werd op 11 november onze eerste dessertennamiddag georganiseerd. Deze activiteit kwam tot stand in samenspraak met andere verenigingen om het vijftigjarige bestaan van onze parochie te vieren.

De opbrengst was toen bestemd voor het goede doel, maar het was vooral een supergeslaagde namiddag waarop heel wat leden en sympathisanten elkaar vonden. Rekening houdend met dit succes besliste het bestuur om een tweede dessertennamiddag te organiseren. Wij kozen opnieuw voor 11 november en gelukkig voor ons was het een donkere herfstdag. Heel wat leden en parochianen vonden de weg naar de zaal om er te genieten van een uitgebreid dessertenbuffet. Men had er keuze uit een rijk aanbod van taarten, rijstpap, sneeuwkaas, pannenkoeken, pudding en fruitsla.  

Met 86 bezoekers werd het weer een geslaagde namiddag en wij willen nu reeds alle parochianen uitnodigen voor de volgende editie, die zal plaats hebben op 11 november 2008. Wij hopen dat het een start is van een lange reeks… Jullie kunnen nu al die datum aanstippen op de nieuwe OKRA kalender die u een van deze dagen zal gebracht worden. Hopelijk mogen we u nog vele jaren verwelkomen!

 

Nieke

Voorzitster

dessert01
dessert02

 

11:03 Gepost door Philippe Barbaix in Verslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.