20-10-08

OKRA LEDENVERGADERING

Het verlof heeft de leden blijkbaar deugd gedaan. Wij hadden wel gehoopt op een goede opkomst, maar 66 leden, neen dat hadden wij nooit verwacht.

Na de verwelkoming door Nieke kon overgegaan worden tot de orde van de dag. Ze had veel lof voor investeringen die Parochiale Werken heeft gedaan in de zaal en wees erop dat de werken ten goede komen van alle verenigingen.

De sprekers die ons onderhielden over de Wereldsolidariteit brachten een interessante uiteenzetting en na zo een uiteenzetting beseffen wij maar al te goed dat wij met onze sociale zekerheid in een paradijs wonen.


Na de sprekers was er natuurlijk de versnapering. Veel leden hadden al opgemerkt dat het geen taart of boterkoek was. De verwondering was groot, toen de eerste borden in de zaal gebracht werden. Als bestuur hadden wij geopteerd om eens frikadellen met kriekjes te serveren. Zeven kilogram gehakt werden omgevormd tot 318 frikadellen… Veel? Alles verdween als sneeuw onder de zon, maar dat was toch onze bedoeling.

Nieke had het ook over de komende activiteiten die veelbelovend zijn. Vergeet dus niet uw nieuwsbrief te lezen en alle data op uw kalender aan te duiden. Tot op één van onze wandelingen, fietstochten of op onze ledenvergadering.

 

start08

Monique

10:28 Gepost door Philippe Barbaix in Verslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.