27-03-09

STATUTAIRE VERGADERING

Op dinsdag 17 februari werd voor de leden de statutaire vergadering georganiseerd. Wij konden onze ogen niet geloven, 68 leden waren present!

Aan de hand van een slideshow werd een overzicht gegeven van de activiteiten in ons trefpunt. Cijfers om fier op te zijn! Op onze ledenvergaderingen haalden wij gemiddeld 63 deelnemers, voor onze uitstappen mobiliseerden wij gemiddeld 48 personen, wij hadden 90 petanque-namiddagen, 132 wandelaars boden zich aan om te wandelen in Heverleebos en 223 fietsers overbrugden samen 5575 kilometer. De eerste wisselbeker petanque werd toegekend aan Jeanne Bollen en 44 leden namen deel aan de midweek. De Sudocu van Vital leverde dertien winnaars op die hun prijs konden kiezen tijdens de vergadering. Ons derde dessertenbuffet bezorgde 96 parochianen een aangename namiddag. Wij danken onze 162 leden en wij hopen hen ook dit jaar te kunnen bekoren met een gevarieerd programma.

Ook het financieel verslag was positief en dit is natuurlijk te danken aan de grote opkomst van onze leden tijdens de activiteiten en de oordeelkundige keuze van de sprekers.

Na het officieel gedeelte bevestigde Nieke, die gedurende drie jaar het roer in handen had, haar wens haar activiteiten wat af te bouwen. Het bestuur had, in de voorbereidende vergaderingen, Monique kunnen overtuigen (strikken) deze taak op zich te nemen. Haar eerste beleidsdaad was Nieke te danken voor haar inzet. Theo en ik mochten de uittredende voorzitster in de bloemen zetten en haar een passend geschenk, een ‘kotmadam’ overhandigen.

Na de machtsoverdracht kon de nieuwe voorzitster het bestuur voor 2009 voorstellen.

Voorzitster: Monique Poels
Medevoorzitter: Lievin Vandenbosch
Secretaris penningmeester: Philippe Barbaix
Sportverantwoordelijke: Vital De Buck
Proost: pater Herman D’Hooge o.s.a.
Erepenningmeester: Theo Dekeyser

Leden
Simonne Geber, Nieke Geets, Paula Gellens en Guy Martens

Medewerkers
Mia en René Uten-Smets, Christiane Vanden Eynden-Declercq en Marcel en Mimi Van Nijverseel-De Pauw.

Na de vergadering werd het woord gegeven aan Constant die een filmvoorstelling gaf van onze activiteiten. Het was een herbeleving van enkele mooie evenementen. Het hoeft niet gezegd te worden, de koffie en de versnapering werden zeer geapprecieerd.

Het deed plezier dat veel leden de handen uit de mouwen staken om de zaal op te ruimen. En er zat vaart achter want Walter moest bijspringen bij de afwas om de mensen die afdroogden voor te blijven…

FOTOREPORTAGE

Lievin Vandenbosch
Medevoorzitter

09:35 Gepost door Philippe Barbaix in Verslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.