10-08-09

OKRA - FIETSTOCHT AAN ZEE

Voor de eerste keer hebben de OKRA-leden die regelmatig fietsen,  een fietstocht georganiseerd naar de Belgische kust. Het is een geslaagde onderneming geworden. Na een verplaatsing hadden onze gastheren gezorgd voor een ontbijt te Bredene. Een laatste controle van de fietsen en dan op pad langs rustige wegen. Het weer zat mee, een goede temperatuur en  dreigende wolken om de spanning erin te houden. Maar zoals het spreekwoord zegt: “Blaffende honden bijten niet.”

 

 

Wij verdenken de organisatoren ervan dat ze de weg goed verkend hadden, want heel toevallig kwamen wij in de namiddag langs een hoeve waar schepijs werd verkocht. Deze pittoreske hoeve konden wij toch niet voorbijrijden zonder te stoppen!

 

 Na de trip werd in de tuin nog wat nagepraat en werden er plannen gesmeed om in de toekomst deze onderneming te herhalen. De dag werd afgesloten met een eenvoudige maar zeer lekkere maaltijd op de camping.

 

Onze groep fietst elke woensdagnamiddag. Wij vertrekken telkens aan de kerk om 13.30 uur, wij nemen het tempo van de minst snelle fietser en houden natuurlijk rekening met de wensen van de deelnemers. Belangstelling? Kom dan eens langs op een woensdag. 

 

ENKELE SFEERBEELDEN

 

 

Monique Poels

Voorzitster

09:31 Gepost door Philippe Barbaix in Verslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.