03-03-10

OKRA Statutaire vergadering

201002

Fotoreportage
 

Na het jaarfeest heeft ons trefpunt de Statutaire vergadering georganiseerd. Na een minuut stilte voor de overleden leden werd overgegaan tot de orde van de dag. Dat in het afgelopen jaar een boeiend programma werd afgewerkt, werd duidelijk door een slideshow opgemaakt door het bestuur. Onze leden konden kiezen uit een groot aanbod, denken wij maar aan: de vergaderingen in de zaal, de uitstappen, onze wandelingen en fietstochten, de petanquenamiddagen, het verlof aan zee, de sudocu-denksport van Vital, het niet te evenaren dessertenbuffet en onze inzet voor de parochie. Voor elk wat wils…

 Het financieel overzicht was geruststellend en het budget 2010 werd dan ook goedgekeurd. De voorstelling van ons veelbelovend programma 2010 werd aandachtig gevolgd. Mensen die twijfelen, nodig ik uit op onze samenkomsten, uitstappen en sportieve activiteiten zodat ze zelf kunnen oordelen. Tot slot van het officieel gedeelte werden de jarigen figuurlijk in de bloemetjes gezet en Vital mocht aan de deelnemers van onze denksport een klein aandenken overhandigen.

Om dit jaarverslag 2009 te staven had Constant van de meest spectaculaire samenkomsten een filmverslag gemaakt. Het waren mooie herinneringen en men kon opmerken dat sommige leden een uitgesproken danstalent hebben.

Ideeën zijn niet onuitputtelijk maar wij trachten toch elke maand opnieuw onze mensen te verrassen. Op deze vastenavond hadden wij het ons niet gemakkelijk gemaakt door te opteren om warme pannenkoeken met suiker te serveren. Het was druk in de keuken maar in een recordtempo werd iedereen bediend. Blijkbaar werd het werk in de keuken geapprecieerd want 170 stuks vlogen de keuken uit en geen enkele werd teruggebracht! Het opruimen verliep vlot dank zij veel helpende handen. Dank u wel, lieve mensen.

Al onze activiteiten worden georganiseerd door de leden van het bestuur en enkele vrijwilligers die mij het ganse jaar steunen. Het is echter niet evident om met een kleine groep mensen alles in goede banen te leiden en daarom herhaal ik hier mijn oproep aan de jongere leden om ons bestuur te komen versterken. Vernieuwing kan verrijkend zijn voor een vereniging.

Monique
Voorzitster

11:19 Gepost door Philippe Barbaix in Verslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.