07-06-10

OKRA- bedevaart

De jaarlijkse bedevaart naar Scherpenheuvel ging door op maandag 3 mei. Gewoontegetrouw konden wij ons verheugen op een mooie opkomst. Zowel de sportievelingen die de weg aflegden met de fiets als de leden die de luxe van de autocar verkozen, waren op het afgesproken punt voor het vertrek. De reis verliep vlekkeloos.

 

Bij aankomst kregen de leden voldoende vrije tijd om hun bedevaart een eigen cachet te geven. De eucharistieviering ging door in een volle Mariahal en stond in het teken van "Ik zou zo graag willen zien". In de geloofsbelijdenis lazen wij: "Ik geloof dat ook ik mijn ogen kan openen en niet blind langs de zijnlijn hoef te staan."

 Na de viering hadden wij met onze leden afgesproken in het ontvangstcentrum “De Pelgrim” voor sandwiches, koffie en een stukje taart. Met het digitale fototoestel in de aanslag zorgden enkele leden ervoor dat deze dag vereeuwigd werd. U kunt het resultaat zien op onze Blog.

 Na dit gezellig treffen moest ik de fietsers uitnodigen om de terugweg aan te vangen. En op dit moment zat ik eerlijk gezegd reeds maanden te wachten! Twaalf kilometer bergaf! Kunt u zich dat voorstellen? Als voorzitster heb ik niemand de toelating gegeven om de groep te leiden. Voor één keer moesten zij maar eens trachten volgen! Na deze afdaling voelde ik mij, als voorzitster, verplicht om de kwaliteit van de bezemwagen te testen. Ik kan bevestigen dat de verantwoordelijken hun job onder de knie hadden. Lievin zorgde ervoor dat de andere deelnemers veilig thuis kwamen.

 Het was een heel mooie dag, iedereen is veilig thuisgeraakt! "!" Ik ben gelukkig want ik heb veel blijde gezichten gezien. Allemaal bedankt om erbij geweest te zijn en vergeet onze activiteiten niet, fietsen, petanquen, en onze uitstap naar Brussel!

F4920d19BLOG

Monique
Voorzitster

13:35 Gepost door Philippe Barbaix in Verslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.