08-11-10

OKRA-FIETSERS AAN ZEE

 Ik was er niet gerust in want het regende onophoudelijk! Maar ja, alles was klaar, fietsen waren geladen, afspraken werden gemaakt om zo weinig mogelijk auto's te moeten gebruiken, het ontbijt besteld… Gelukkig klaarde de hemel op toen wij in Gent waren en nadien werd het steeds beter! Meer nog, de zon kwam te voorschijn en heeft ons de ganse dag begeleid…

 

Te Bredene werden wij als VIP's onthaald door Alida en Walter die voor een stevig ontbijt hadden gezorgd, een onmisbaar element om een gezonde fietstocht aan te vangen.

 

Terwijl Alida ons veilig en zonder omwegen door het 'Platte land' gidste zorgde Walter dat wij op strategisch verantwoorde plaatsen de inwendige mens konden versterken. Voor het dessert op een ijshoeve moesten wij weliswaar wel een vijftal kilometer omrijden, maar achteraf gezien loonde het wel de moeite!

 

Er werd flink wat bijgepraat en gelachen tijdens de tocht van 46 kilometer. De dag werd in stijl afgesloten met een lekkere maaltijd.

 

Ook de terugreis verliep vlekkeloos zodat wij van een perfecte organisatie kunnen spreken. Zoals nu wel duidelijk is, was de ganse dag zeer geslaagd over de hele lijn.

Wenst u meer te weken kijk dan eens op onze BLog

Monique

Voorzitster

13:10 Gepost door Philippe Barbaix in Verslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.