23-02-12

DESSERTENBUFFET

 

Op 11 november organiseerde ons trefpunt zijn zesde dessertenbuffet. Deze activiteit werd voor het eerst georganiseerd tijdens de activiteiten voor de viering van de vijftigste verjaardag van de parochie. Het “Dessertenbuffet” is stilaan uitgegroeid tot een gebeurtenis waar alle lekkerbekken naar uitkijken.

 

's Morgens kon men reeds een bijzondere activiteit waarnemen rond en in de Sint-Ritazaal, alles moest piekfijn in orde zijn… Maar geen nood, de ondervinding heeft haar vruchten afgeworpen en in een mum van tijd was de zaal in orde!

 

Reeds een half uur voor het begin kwamen de eersten aan. Vrienden en kennissen ontmoeten, eens luisteren naar de ander, dat is ons opzet! De gezelligheid zat er onmiddellijk in. Het ongeloof was te lezen in de ogen van de aanwezigen bij het zien van al het lekkers dat aangeboden werd.

 

Na de officiële opening van het buffet werd het geen echte overrompeling. Iedereen was er van overtuigd dat er genoeg was, en dat bleek ook zo te zijn. Rijstpap, taart, chocomousse, fruit, yoghurt, pannenkoeken met of zonder ijs, cake, pudding met ananas…

 

De deelnemers konden tussendoor ook van een wijntje of een biertje genieten. Deze elementen zorgen natuurlijk voor de gezelligheid.

 

Op het einde van de namiddag waren wij tevreden. Er was veel verdwenen maar ondanks alle inspanningen bleef er nog wat over… Deze activiteit gemist? Noteer alvast 11 november 2012 in uw kalender "zevende dessertennamiddag van OKRA"!

16:12 Gepost door Philippe Barbaix in Verslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.