21-07-12

OKRA LEERDE POETSEN

Om de laatste vergadering in de zaal te animeren hadden wij Diane van Lamont producten uitgenodigd. Het was, na drie jaar, een blij weerzien voor ons maar ook voor haar. Na een bezinningsmoment en de uitdeling van de kleine attentie aan de jarigen kon ik het woord geven aan Diane.

 

De sfeer zal er direct in toen Diane de allesreiniger voorstelde. Zo vernamen wij van een lid dat men dit product zelfs kan gebruiken om het kunstgebit een grondige beurt te geven. Alles kan gekuist worden met de Lamont producten, zelfs schoenen. En om het bewijs te leveren kuiste Diane de schoen van onze gewezen medevoorzitter die met glanzende schoen naar huis kon.

 

Na een overtuigend eerste gedeelte van de presentatie die er humoristisch aan toeging trakteerde Diane ons met een koffie en een stukje cake. Na deze geapprecieerde onderbreking kon er verder gedemonstreerd worden. Opvallend was het feit dat verschillende mensen geïnteresseerd waren in een product om vermoeide voeten te verlichten maar dat blijkbaar geen enkel lid last heeft van transpirerende voeten!

 

Na het tweede gedeelte was het werken geblazen voor het bestuur om een tweede tas koffie en de broodjes te bedelen die werden aangeboden door de firma Lamont.

 

Tot slot werden nog enkele prijzen verloot en als ik zeg dat Eugène de hoofdprijs kreeg zal waarschijnlijk niemand het geloven. Maar of hij gelukkig zal zijn nu hij met de gewonnen caddie de boodschappen zal moeten doen valt nog te betwijfelen!

Nieke

Foto Tru

13:52 Gepost door Philippe Barbaix in Verslag | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

j'apprecie votre site internet et je me permet de mettre un lien vers le mien . n hesitez pas a visiter !

Gepost door: serrurier paris | 21-02-15

De commentaren zijn gesloten.